(recept
si oblíbilo 74 návštěvníků)
Kremžská krkovička
Potřebné ingredience
plátky krkovičky
sůl
pepř
česnek
kremžská hořčice
Postup přípravy
Krkovičku naklepeme, nasolíme, opepříme a pomažeme česnekem. Nakonec hustě napatláme kremžskou hořčici. Necháme v lednici uležet alespoň dva dny a grilujeme :) Je to strašně moooc dobré. V případě že Vám naložené maso zůstane, můžete ho osmažit jako klasické řízky, viz další recept :) Ugrilované se mi nepodařilo vyfotit, protože to vždycky hned sežereme :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blanor
(upraveno)
25. 8. 2015, 19:54
Jednoduché a vyborné
laskonka333
(upraveno)
7. 6. 2014, 21:17
anaba
(upraveno)
7. 6. 2014, 20:51
nikajda
(upraveno)
6. 5. 2013, 13:45
Tak jsem díky Vám sklidila velkou poklonu při sobotní grilovačce. Recept je jednoduchý a moc chutný. Masíčko křehoučké. Zařezeno do repertoáru Děkuji, Veronika
kwitecek
(upraveno)
18. 10. 2009, 9:02
Hrozně jednoduché a chutná úúúžasně.
paja1232
(upraveno)
28. 6. 2009, 12:22
Dobrý den budu dělat oslavu a chtěla bych vědět jak dlouho zhruba maso grilujete.
Hanka V.
(upraveno)
29. 6. 2009, 13:39
@paja1232
Pavli záleží, jestli máte krkovici s kostí nebo bez, jak hodně máte maso naklepané a jak dlouho máte naloženo Ale těch 10 minut z každé strany pokud je dobrý žár to potřebuje
nafi
(upraveno)
21. 4. 2009, 9:36
tak můžu jen konstatovat, že to byla pochoutka
nafi
(upraveno)
16. 4. 2009, 21:42
tak jsem akorát dodělala nakládání a v sobotu bude grilovačka tak jsem zvědavá jak to bude chutnat, pak napíšu
Dermajetics
(upraveno)
9. 1. 2009, 12:47
Hani tak tenhle recept dělám ale jako minutku na pánvi, máme na hořtici moc rádi.. Nenapadalo mě že bych mohla na grilu, jakmile začne sezóna určitě vyzkoušíme (už aby bylo léto) Díky za tip
ASliva
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:42
..... tak jsem teď, na závěr grilovací sezóny, vyzkoušela tento recept. Měl velký úspěch i přesto, že maso bylo v marinádě pouhé 2h. Je jasné, že uleželé musí být ještě lepší, ale to už asi letos netestnem ... uvidíme. Každopádně si znamenám mezi oblíbené marinády!!! Alča
magick
(upraveno)
3. 7. 2008, 20:19
Dobrý večer Haničko,krkovička naložená na sobotu,dám vědět jak chutnalo
Bylinka1
(upraveno)
8. 6. 2008, 21:17
Taky určitě vyzkouším
Hanzy
(upraveno)
24. 6. 2007, 13:30
Včera jsme grilovali a tak jsem zkusila naložit maso podle tohoto receptíku. Naložila jsem jen 4 kousky a zbytek tak jak jsme zvyklí.To byla chyba,protože všichni chtěli s kremžskou hořčicí,příště jich musím naložit víc.Bylo to výborné!!!!!!!!
Hanka V.
(upraveno)
26. 6. 2007, 12:24
@Hanzy
Olinko jsem moc ráda, že Vám chutnalo My máme také svou oblíbenou marinádu, ale tenhle recept jsem viděla v Loskutákovi a zaujalo mě to, zkusili jsme to a krkovičku už ani jinak neděláme Děkuji Vám za vyzkoušení receptu Hanka
Terapera
(upraveno)
11. 6. 2007, 21:50
vypadá moc dobře určitě vyzkoušíme moc rádi grilujeme a vám děkuji za tip pak napíšu jak nám chutnalo děkuji Katka
Hanka V.
(upraveno)
11. 6. 2007, 22:05
@Terapera
Kačko, věřím, že Vám bude chutnat, stejně jako nám Pak dejte vědět Hanka
Terapera
(upraveno)
17. 3. 2008, 23:05
@Hanka V.
Hani měla jsem narozeniny a dělala tento váš recptík(sice doma v troubě s grilem ale i tak bylo maso vynikající)natož když bude ještě vonět ohněm..... měl velý úspěch !!! Všem moc chutnalo děkuji za tip!!! katka